Producties

Niet met mij he!
Van 16 september 2022 tot en met 23 oktober 2022

Omwille van gezondheidsredenen wordt Jeanine, ex-cafébazin van 'Het Dokske' door haar zoon verplicht om haar intrek te nemen in Residentie 'Ochtendgloren', het duurste en meest luxueuze Woon-Zorg-Centrum van België. Ze wordt er hartelijk ontvangen door Gérard, kolonel-op-rust, en iets minder hartelijk door Anne-Sophie, gravin Agie de Sandhoven. Beetje bij beetje en met heel veel humor, leren ze elkaar beter kennen en komen verrassende geheimen uit het verleden naar boven.

Auteur:
Frank DE KAEY
Regisseur:
Frank DE KAEY
Acteurs:
Frank DE KAEY, Liliane DOREKENS, Anne Mie GILS, Theo VAN BAARLE, Michaël ZANDERS

De scheve schaats
Van 11 november 2022 tot en met 18 december 2022

Tot grote vreugde van Marcel zijn alle vijvers dichtgevroren en wil hij samen met zijn goede vriend Theo gaan schaatsen. Eenmaal bij Theo valt de afspraak in het (ijskoude) water: wegens een dringende zakelijke verplichting kan hij niet mee. Regine, de vrouw van Theo, voelt de ontgoocheling bij Marcel en stelt voor dat zij met hem mee gezellig gaat schaatsen. Het duurt dan niet lang of de twee schaatsen scheef...

Auteur:
Jeroen MAES
Regisseur:
Jeroen MAES
Acteurs:
Maike BOERDAM, Maarten BOSMANS, Frank DE KAEY, Gerdy SWENNEN, Thomas VAN GOETHEM

Ik spring uit een vliegmachien
Van 20 januari 2023 tot en met 26 februari 2023

Wat doe je als je op reis wil naar verre landen maar absoluut niet in een vliegtuig durft stappen? Altijd naar de Ardennen of Plopsaland gaan? Of toch maar eens die cursus proberen om je vliegangst te overwinnen met alle hilarische gevolgen van dien?

Auteur:
John GODBER
Regisseur:
Frank DE KAEY
Acteurs:
Paul MAES, Annik PAUWELS, Anne-Mieke RUYTEN, Daisy THYS, Door VAN BOECKEL, Anne VAN OPSTAL, Marc VERBRUGGEN

Geluksnummers
Van 17 maart 2023 tot en met 23 april 2023

Den Bompa woont sinds jaren in bij zijn dochter en schoonzoon, maar dit loopt niet altijd van het gekende leien dakje. Kleindochter en kleinzoon werken hem meer wel op de zenuwen dan niet en dit gevoel is regelmatig wederzijds. Tot de dag dat de 6 Lotto-nummers van den Bompa zijn uitgekomen. Maar waar hebben ze dat formulier nu weer gelegd?

Auteur:
Mike YEAMAN
Regisseur:
Ron CORNET
Acteurs:
Iante BEYE, Dirk BOSSCHAERT, Mathias DANEELS, Daisy THYS, Reggy TURNEER, Theo VAN BAARLE, Door VAN BOECKEL

Ik heb zin in jou
Van 12 mei 2023 tot en met 18 juni 2023

We sturen allemaal tientallen sms'jes of whatsappjes per dag zonder er vaak bij na te denken. Maar wat als je de verkeerde sms verstuurt naar je ex in plaats van je nieuw lief? Het ene misverstand stapelt zich boven op het andere en de oplossing lijkt steeds verder en verder weg.

Auteur:
Sebastien CASTRO
Regisseur:
Frank DE KAEY
Acteurs:
Mathias DANEELS, Daphne PAELINCK, Sandrine VAN HANDENHOVEN, Pieter VAN KEYMEULEN, Mike WAUTERS, Dorothy WUYTS